Nadia Comăneci, mesaj pentru David Popovici: „Să fii o inspirație pentru generația de astăzi”


David Popovici a scris istorie la Budapesta, după recordul mondial de juniori stabilit la Campionatul Mondial de Natație. Impresionată de performanța tânărului, Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj de felicitare.


Legendara sportivă, Nadia Comăneci, a spus că l-a cunoscut pe David Popovici. 

„Cu ani în urmă, am avut deosebita plăcere de a participa la premierea unui concurs de natație juniori la București. Câștigătorul, nu altul decât micuțul David Popovici.

Felicitări David, ție, antrenorilor, părinților și Federației pentru rezultatul fabulos la Campionatele Mondiale de Natație.După ani de muncă, disciplină și reziliență, este un merit al unei echipe întregi care a fost și este alături de tine. Succes în continuare. Să fii o inspirație pentru generația de astăzi! Cu siguranță ne vedem la Paris 2024”, a spus Nadia într-un mesaj video. 

David Popovici a început înotul la recomandarea unui medic ortoped, la vârsta de 4 ani, pentru că avea un început de scolioză, iar acum a devenit o mare speranță a sportului românesc. 

După aurul cucerit la 200 de metri liber, înotătorul legitimat la CS Dinamo a câștigat și proba de 100 de metri liber, la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta. 

Sursă foto: Instagram/ comaneci10, chlorinedaddy

Vezi și: Trucuri de editing pentru TikTok

related posts

Modifică setările cookies