Nadia Comăneci, strălucitoare pe covorul roşu, la Premiile Laureus


Fosta mare gimnastă a României a oferit o nouă lecţie de eleganţă cu ocazia decernării premiilor Laureus, o organizaţie care reuneşte o mare parte a sportivilor de legendă, care au influenţat lumea sportului de-a lungul timpului.


În acest an, evenimentul a avut loc la Berlin, iar Nadia Comăneci (58 de ani) s-a numărat printre membrii care au votat câştigătorii la diversele categorii de premii. Astfel, cei mai buni sportivi ai anului precedent au fost declaraţi, la egalitate, fotbalistul Leo Messi şi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20 year Anniversary @laureussport Berlin #awards #sportunitesus #redcarpet

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

Ceremonia a fost una grandioasă şi a avut toate ingredientele unor asemenea gale, inclusiv parada vedetelor pe covorul roşu. „Zeiţa de la Montreal” n-a venit însoţită de soţul Bart Connor, dar acest lucru nu i-a influenţat cu nimic apariţia. Ţinuta Nadiei a fost una strălucitoare din cap până în picioare, dezgolită la braţul şi umărul stâng, detaliu care i-a adus un element în plus de feminitate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@laureussport after Party reconnecting with #hughgrant

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

După ce a participat la decernarea propriu-zisă a premiilor, Nadia Comăneci şi-a continuat seara specială la un „after party”, ocazie perfectă pentru cei prezenţi de a socializa. Pe contul de Instagram, fosta noastră sportivă a prezentat o fotografie alături de actorul britanic Hugh Grant, nimeni altul decât prezentatorul galei desfăşurate luni seară.

Foto Getty

  • Nadia Comăneci

related posts

Modifică setările cookies