Naomi Campbell are o mamă la fel de frumoasă: cum arăta aceasta în tinerețe


Pare incredibil că anul viitor Naomi va schimba prefixul. Nu, nu va face 40 de ani, așa cum am fi tentați să credem, ci 50! Vedeta arată aproape la fel ca pe vremea când făcea furori pe catwalk alături de supermodelele anilor ’90. Dar nu este chiar o întâmplare că Naomi Campbell arată atât de bine la 49 de ani.  Una dintre explicații ar fi că… are gene bune :)


Mama ei, Valerie Morris, arată impresionant la vârsta de 67 de ani. În plus, mai face și pe modelul. De curând aceasta a apărut într-o campanie la costume de baie. 

Dezinvoltă și cu un corp de invidiat, mama lui Naomi Campbell s-a lăsat fotografiată îmbrăcată în diverse costume de baie la o ședință foto pe insula Mykonos. Valerie Morris a fost și ea model, dar și dansatoare. 

 

“De ce n-aș poza în costum de baie la 67 de ani? Înaintarea în vârstă nu înseamnă că trebuie să te înfofolești atunci când ieși la plajă sau când ești în vacanță. Aici e vorba despre încredere în tine însăți. E important să te simți bine în pielea ta”, spune mama lui Naomi.

Foto: Naomi cu Donatella Versace si mama sa, in anii '90

De curând, Valerie a postat o imagine cu Naomi din urma cu 33 de ani, iar fanii au rămas impresionați de cât de frumoasa era vedeta în adolescență. 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos.

Vezi si Profil de celebritate - Gigi Hadid:

related posts

Modifică setările cookies