Naomi Campbell, asaltată de fani pe Instagram din cauza unei fotografii: „Unde te muți?”


Naomi Campbell a intrat din nou în gura fanilor după ce a ținut morțiș să posteze pe rețelele sociale încă o fotografie controversată.


Modelul de 49 de ani și-a făcut un selfie care a inflamat spiritele în mediul online. În weekend, Naomi a călătorit cu avionul, în ciuda propriilor recomandări adresate fanilor de a sta în case.

Naomi, unde te muți? Ne-ai cerut tuturor să stăm în case, nu?”, a comentat un fan pe Instagram. 

Citește și: Naomi Campbell, la 49 de ani: „Nu sunt pregătită, încă, să am copii”

Admiratorii ei au comentat intens și pe marginea outfit-ului ales pentru acea călătorie, desprins parcă din filmele de la Hollywood care abordează tema infectării în masă a locuitorilor planetei.

Ești, cumva, pe metamfetamină?”, a fost reacția acidă a unui admirator când a văzut ce costum de protecție a îmbrăcat modelul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

 

Nu e prima dată când Naomi iese în public îmbrăcată în combinezon de protecție dedicat personalului medical din linia întâi. La începutul lunii martie, când autoritățile americane nu instituiseră carantina, Naomi a purtat un combinezon similar pe aeroportul din Los Angeles, în drumul ei spre New York.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

 

Vedeta a reacționat la comentariile acide ale fanilor ei, explicând că nu poartă acest costum pentru a se amuza, ci pentru că ia în serios pandemia de coronavirus.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Home Workout - episodul 1: În cuplu antrenamentele pot fi mai amuzante

related posts

Modifică setările cookies