Naomi Campbell împlinește 50 de ani și arată senzațional la această vârstă


E supranumită Pantera Neagră și, desi pe 22 mai aniversează o jumătate de secol, e în continuare extrem de frumoasă și de sexy. 


Mai mult, a rămas unul dintre cele mai apreciate supermodele, face în continuare reclamă la lenjerie intimă și strălucește  oricând în costum de baie. Cu un corp perfect, nu intenţionează să se retragă curând de pe podium. 
 
Prima sa apariție publică a fost la vârsta de șapte ani, într-un videclip  al lui Bob Marley, iar mai târziu a cucerit mapamondul. Ca model a fost descoperită la 15 ani, iar mai târziu, în august 1988, a apărut pe coperta revistei Vogue și a devenit primul model de culoare care a pozat pentru copertele acestei reviste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend in #mycalvins ???? @calvinklein

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi) pe

 
Ca “Pantera Neagră”, alături de Christy Turlington și de Linda Evangelista a format un trio de supermodele, cunoscute ca „Trinity”. Li s-au alăturat Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Kate Moss, și au fost numite toate împreună „Big Six”.
 
E o burlăciță prin definiție și a fugit mereu de relațiile de lungă durată, desi s-a iubit cu Gerard Butler, Johnny Depp, Robert de Niro, Michael Fassbender, Quincy Jones, Sylvester Stallone, cu miliardari precum Flavio Briatore și cu bărbați “cu sânge albastru” precum Prinţul Albert de Monaco. 
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL" - SEZONUL 2

FOTO: GETTY/ NAOMI CAMPBELL INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies