Naomi Campbell, îndrăgostită de un bărbat misterios. „Inima mea e fericită!”


În vârstă de 49 de ani, britanica Naomi Campbell e în faţa unui nou început în viaţa amoroasă. 

Tag-uri: #Naomi Campbell

La jumătate de an după despărţirea de cântăreţul Liam Payne, supermodelul de abanos s-a declarat îndrăgostită, fără a preciza deocamdată identitatea bărbatului.

Dezvăluirea a fost făcută în ultimul număr al magazinului The Guardian Weekend, într-un scurt interviu acordat de Naomi. ,,Da, sunt îndrăgostită şi mă simt atât de bine! Nu este cineva pe care îl cunoaşteţi, dar inima mea este fericită”, a spus cea care de-a lungul timpului s-a mai iubit cu Adam Clayton, Robert De Niro, Flavio Briatore, Vladislav Doronin sau Hassan Jameel.

,,În toţi aceşti ani mi-a luat ceva timp să înţeleg că în primul rând trebuie să te accepţi şi să te iubeşti pe tine, nu să aştepţi să fii validată de altcineva”, a completat Naomi Campbell, justificând într-un fel faptul că n-a reuşit până acum să se stabilizeze emoţional şi să se aşeze la casa ei. 

,,Am rămas prietenă cu toţi bărbaţii cu care am fost în trecut, cu excepţia unuia”, a ţinut să precizeze fotomodelul de culoare care în luna mai 2020 va împlini frumoasa vârstă de 50 de ani. „Nu sunt speriată, aştept cu nerăbdare momentul, sunt sigură că voi dansa toată noaptea, înconjurată de oamenii care mă iubesc”, a subliniat Naomi.

related posts

Modifică setările cookies