Narcisa Suciu a dat țara lui Moș Crăciun pentru a petrece sărbătorile acasă, în România


Narcisa Suciu, care trăiește de nouă ani în Finlanda, face turul României în perioada sărbătorilor de iarnă pentru a ne aduce cele mai frumoase colinde.


Finlanda este casa ei acum, însă când vine vorba de sărbători, nicăieri nu-i ca la noi, în România. Narcisa Suciu (43 de ani) s-a întors în țară în această lună pentru a colinda locurile natale în preajma Crăciunului. Artista a dezvăluit la Vorbește lumea că nu știe cum e atmosfera de Crăciun în Finlanda.

Aș vrea tare mult să știu și eu asta. Imediat se fac nouă ani de cînd m-am mutat acolo și n-am apucat niciodată Crăciunul. Din fericire, există oameni care vor să mă asculte cântând, și atunci eu mă simt onorată și obligată să vin să fac asta”, a spus Narcisa Suciu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Narcisa Suciu (@narcisasuciu) on

Artista a dezvăluit că va face turul României pentru a colinda locurile natale. Vineri, 14 decembrie 2018, va fi la București, în Piața Constituției, la târgul de Crăciun al Capitalei. Pe 16 decembrie va susține un concert în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală (Sectorul 3), iar pe 18 decembrie va fi la Mogoșoaia. 

„Pe 19 decembrie o să fiu la petrecerea Zurli, iar pe 20 decembrie o să cânt undeva lângă Focșani, la Vidra, unde nu am fost niciodată, dar vreau să merg. Pe 21 decembrie sunt la Timișoara, la târgul de Crăciun, pe 22 decembrie voi ajunge la Șelimbăr (Sibiu), iar de Crăciun vreau să fiu la Timișoara cu nepoțica mea, căci e important, totuși să petreci Crăciunul cu familia”, a mai spus Narcisa.

Deși se se simte cel mai bine pe meleagurile natale, artista se va întoarce în Finlanda înainte de Revelion, fiindcă are o petrecere specială de organizat. 

Câinele ei, Ozzy, e născut chiar de Anul Nou și va avea parte de o aniversare specială la cei opt ani ai săi.

„De Revelion sunt cu el, întotdeauna. Mă rog, mai am încă o persoană acasă, soțul meu. Și el ar fi singur, și atunci, de dragul lor întotdeauna de Revelion mă duc”, a spus artista. 

Narcisa Suciu trăiește de aproape nouă ani în orașul finlandez Outokumpu, împreună cu soțul ei, Veikko Meittinen. Fiica ei, Daria Crăciun (20 de ani), este rodul relației pe care artista a avut-o cu colegul de trupă Daniel Crăciun. Tânăra s-a mutat la Helsinki în toamna acestui an, pentru a-și continua studiile.  

FULLSCREEN
Narcisa Suciu a dat țara lui Moș Crăciun pentru a petrece sărbătorile acasă, în România
  • /


related posts