Nașii bebelușului lui Meghan și Harry, un cuplu de vedete de la Hollywood


Unii dintre cei mai buni prieteni ai lui Meghan Markle se vor număra printre nașii bebelușului pe care aceasta îl va naște în luna aprilie a anului viitor.


Conform Daily Mail, George Clooney și soția sa, Amal, vor fi nași pentru primul născut al Prințului Harry și al lui Meghan.

Citește și: Meghan și Harry așteaptă gemeni? Motivul pentru care toată lumea crede asta

Cei doi sunt prieteni apropiați ai Ducelui și Ducesei de Sussex.

Un apropiat al actorului a declarat pentru sursa menționată mai sus: ”O să fie un naș minunat, este minunat orice ar face - este o persoană foarte bună”.

George și Amal, o avocată pentru drepturile omului, care este prietenă de multă vreme cu Meghan, se întâlnesc în mod regulat cu Ducele și Ducesa de Sussex.

După nunta din luna mai a acestui an, Meghan și Harry au ajuns, cu un avion privat, la reședința lui George de lângă Lacul Como, unde i-au cunoscut pe gemenii cuplului de la Hollywood, Ella și Alexander.

O sursă apropiată celor două cupluri faimoase a spus pentru DailyMail.com: ”Amal și Meghan sunt prietene bune de ani de zile, iar Harry și George s-au apropiat grație lor. Au o relație mult mai strânsă decât scrie în ziare”.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Nașii bebelușului lui Meghan și Harry, un cuplu de vedete de la Hollywood
  • /

related posts

Modifică setările cookies