Natalia Barulich, pictorial incendiar pe Instagram. Fosta lui Maluma și a lui Neymar s-a pozat goală


Natalia Barulich a frânt multe inimi și vreme de doi ani și jumătate a fost muza lui Maluma, celebrul artist columbian. După ce s-a despărțit de artist, bruneta cu forme perfecte a avut o idilă și cu Neymar, starul celor de la PSG. 


Americanca de origine croată are 29 de ani și se împarte între modelling și muzică. Contractele de publicitate, dar și show-urile la care merge în calitate de DJ, îi rotunjesc veniturile considerabil. 

Natalia are peste 3,8 milioane de fani pe contul de Instagram, acolo unde postează zilnic fotografii în ipostaze provocatoare. Dacă până acum, internauții au admirat-o în ținute sexy sau în costum de baie, fotomodelul a postat recent mai multe imagini în care apare goală pușcă.

Imaginile în care Natalia poartă doar o pălărie imensă, câteva bijuterii și o pereche de sandale au fost realizate în Mykonos. Fotomodelul se bucură de vacanță, soare și plajă pe insula grecească. 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos

“Unele zile sunt pentru a te îndrăgosti de oameni, altele pentru a te îndrăgosti de orașe, iar unele pentru a avea timp cu tine”, a scris Natalia pe Instagram.

Fanii au înroșit butonul de like și i-au făcut complimente pe bandă rulantă. “O, Doamne! Chemați ambulanța, tocmai am avut un atac de cord”, “Atât de fierbinte!”,  “M-am îndrăgostit de picioarele tale!”, “Ai rupt internerul în două, din nou!”, “Natalia, ești atât de sexy!”, “Ești operă de artă!”, “Angajează-mă ca fotograful tău”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

De ce s-a despărțit bruneta de Maluma

În puținele interviuri în care a vorbit despre Maluma, Natalia s-a plâns că relația cu el a fost una toxică. “Simțeam că ofer 1000% în acea relație, dar eu primeam în schimb 20%. Erau zile în care primeam mai multă afecțiune sau atenție, iar asta m-a făcut să rămân alături de el. Era cald, era rece, însă simțeam că trăiesc pentru el”, a mărturisit bruneta pentru HOLA.

Cei doi s-au cunoscut în 2017 la filmările videoclipului “Felices los 4”. S-au cuplat și vreme de doi ani și jumătate au postat în cel mai fericit cuplu. Cei doi s-au despărțit în octombrie 2019. 

La scurt timp după despărțire, Natalia a fost fotografiată în repetate rânduri alături de Neymar. Presa străină a scris că au petrecut și o vacanță împreună. Cei doi au și pozat pe coperta revistei GO, în iunie 2020. Niciunul dintre ei nu a confirmat însă relația. În prezent, fotbalistul este implicat într-o altă relație, iar Natalia nu s-a afișat cu niciun domn. 

 

Fotografii: Getty Images / Instagram

Vezi și VIDEO: 

  • Natalia Barulich, pictorial incendiar pe Instagram. Fosta lui Maluma și a lui Neymar s-a pozat goală

related posts

Modifică setările cookies