Natalia Oreiro cucerește Republica Moldova, cu un show incediar chiar la Chișinău!


Cine nu își aduce aminte celebrul serial Înger Sălbatic, telenovelă care a fost un real succes în România în anii 90, și a făcut-o pe frumoasa actrița cunoscută în toată lumea. 


Neschimbată și plină de viață, cântăreața de origine Uruguayană și-a început recent un nou tur numit "Unforgettable", alături de care dorește să cucerească Europa. Împreună cu o nouă echipă formată din dansatori și instrumentiști ruși, artista dorește să atingă publicul mai multor țări precum: Republica Moldova, Belarus, Germania și Rusia. 

Modolvenii au primit-o cu brațele deschise pe cântăreață pe 16 martie, unde a susținut un concert de aproximativ 2 ore la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău. 

Într-un val intens de promovare în Europa de Est, Oreiro a declarat că simte  o legătură foarte puternică între originile sale și Rusia, fapt pentru care și-a dorit acest turneu. 

"Ne-am gândit că ar fi un gest foarte frumos de mulțumire față de Rusia pentru toată dragostea pe care mi-a oferit-o de-a lungul anilor." a declarat actrița într-un comunicat de presă acordat unei publicații rusești. 

De mai bine de 20 de ani, Natalia Oreiro a devenit cunoscută în toată lumea, datorită celebrei telenovele "Înger Sălbatic", care a fost un real succes în toata lumea, în România doborând audiențe record la acea vreme. 

Natalia Oreiro a vizitat de mai multe ori țara noastră, prima oară în anul 2001, apoi la sfârșitul anului 2002. 

Artista a filmat și un videoclip în România, la Castelul Bran, pentru piesa "Como te olvido", clip care a adunat milioane de vizualizări pe Youtube

related posts

Modifică setările cookies