Natalia Oreiro, imagini rare alături de fiul său. Micuțul Merlin moștenește frumusețea mamei sale


Natalia Oreiro este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele, iar fanii sunt încântați să-i urmărească activitatea de pe rețelele de socializare.


Actrița care în mai va împlini 44 de ani are aproape un milion de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde postează constant imagini și clipuri care au legătură cu activitatea profesională, dar și din viața personală.

Cu toate acestea, în ceea ce îl privește pe fiul ei, Natalia Oreiro este destul de discretă, așa că fanii au fost entuziasmați să vadă că vedeta a publicat mai multe fotografii în care apare alături de Merlin, pe malul unui lac.

Natalia Oreiro este căsătorită de 20 de ani cu Ricardo Mollo, solistul trupei Divididos, iar în 2012 a devenit mămică pentru prima oară. Actrița și cântărețul au împreună un băiețel, pe nume Merlin Atahualpa. După naștere, Natalia a povestit că a trăit o dramă și s-a confruntat cu depresia postnatală. 

În 2020, artista a revenit în centrul atenției după ce a fost cooptată în juriul de la „Uruguay Got Talent”. Natalia și-a creat și propria linie vestimentară și este ambasador UNICEF în Argentina și Uruguay. 

sursa foto: ProfiMedia/Instagram 

related posts

Modifică setările cookies