Nepoata lui Lamborghini, cu „motoarele” turate pe scena de la Ibiza


Frumoasa italiancă Elettra Lamborghini (25 de ani) a fost una dintre protagonistele festivalului „RICHBITCH” care se desfășoară în această perioadă în stațiunea Ibiza. 


Nimeni alta decât nepoata celebrului producător de mașini Lamborghini i-a impresionat pe cei 25.000 de spectatori, demonstrând de ce e supranumită „regina twerking-ului”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

Regretatul Ferruccio Lamborghini, decedat în 1993, n-a apucat s-o cunoască pe nepoata Elettra, născută un an mai târziu. În calitate de moștenitoare a unui imperiu colosal, aceasta a primit de la părinți un al doilea nume, Miura, inspirat chiar din faimosul model de mașină sport Lamborghini Miura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ML (@gingercherries) on

Dacă predecesorii ei s-au concentrat pe caii-putere, tânăra Elettra a dezvoltat de mică o pasiune pentru cai, deținând la un moment dat propria herghelie. Ulterior, ea a ales să intre în showbiz, pentru a-și pune în valoare calitățile fizice. Astfel, nepoata lui Lamborghini își câștigă banii din show-uri de televiziune, din prezentări de modă și din apariții scenice, în calitate de cântăreață, așa cum s-a întâmplat și la Ibiza.

Citește și Moştenitoarea imperiului Lamborghini, electrizantă în jacuzzi! VIDEO

Mai mult, cu un posterior bine definit, Elettra Lamborghini mai are o calitate, ea fiind cunoscută în spațiul virtual ca „regină” a twerking-ului, un stil de dans apărut recent și care presupune mișcări senzuale ale feselor. Evident, spectatorii de la Ibiza au putut admira și ei un scurt recital de twerking, dar și tatuajele imense (niște pete de leopard) pe care Elettra le are în partea de sus a picioarelor.

  • Elettra Lamborghini

related posts

Modifică setările cookies