Neslihan Atagül, irezistibilă într-o rochie cu spatele gol. Îndrăgita actriță din serialele turcești a făcut furori la un eveniment


La 30 de ani, Neslihan Atagül a atins o popularitate incredibilă în Turcia, dar și în alte țări. Actrița a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale roluri. A devenit cunoscută și în România, după difuzarea serialului Kara Sevda (Dragoste infinită), unde a jucat magistral alături de Burak Özçivit


Actrița avea 25 de ani când s-a filmat în serialul premiat cu un Emmy în 2017. După apariția în această telenovelă, seducătoarea Neslihan a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia. Cariera ei a început să se dezvolte frumos, iar pe platourile de filmare și-a cunoscut și soțul, pe Kadir Dogulu. 

Recent, Neslihan Atagül a participat la evenimentul pe care AY YAPIM l-a găzduit la Istanbul (reuniunea Academy Day a prestigioasei Academii Internaționale de Arte și Științe ale Televiziunii. Ținuta purtată de actriță a fost de-a dreptul irezistibilă. Protagonista din Kara Sevda, difuzat de VOYO, a atras toate privirile într-o rochie bleu ciel, cu bretele și cu spatele gol. 

Neslihan Atagül a demontat zvonurile despre infidelitatea soțului ei 

Într-o discuție cu presa, la evenimentul menționat mai sus, actrița a demontat zvonul precum că soțul ei ar fi înșelat-o și că relație dintre ei s-a răcit.

„Prieteni, știți foarte bine că până azi nu am avut vreun comportament nepoliticos față de careva dintre voi. Dacă într-adevăr aș ști și aș simți că voi fi auzită, aș sta de vorbă îndelung cu voi toți. Dar există o situația că orice aș spune, fiecare percepe cum vrea și comentează cum vrea. Am mai spus și o spun din nou. Ceea ce s-a scris a fost neconform cu realitatea. Noi suntem foarte mulțumiți, avem o dispoziție foarte bună, ceea ce vă dorim și vouă”, a declarat Neslihan. 

Neslihan și Kadir formează o pereche frumoasă și în serialul Gecenim Ucunda, lansat în 2022. Producția s-a bucurat de mare succes în Turcia. 


Citește și: Neslihan Atagül, una dintre cele mai populare actrițe din Turcia. Detalii despre carieră și viața personală

Sursă foto: Instagram/ neslihanatagul

Vezi și: 
 
  • Neslihan Atagül, irezistibilă într-o rochie cu spatele gol. Îndrăgita actriță din serialele turcești a făcut furori la un eveniment
Modifică setările cookies