Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinții unui băiețel. Ce nume va purta bebelușul?


Fostul principe Nicolae al României a anunţat naşterea celui de-al doilea copil al său: un băiețel perfect sănătos. Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria Binder, mai au o fetiță.


Fostul principe a devenit tată pentru prima dată în 2020. Maria-Alexandra s-a născut pe 7 noiembrie 2020. 

Băieţelul poartă prenumele străbunicului său Mihai, regele României.

Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022, la ora 2.05. Strănepotul regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă”, a scris pe Facebook fostul principe.

În mesajul în care a vorbit despre copil, Nicolae a subliniat că fiul său s-a născut în apropierea unei zile cu însemnătate specială pentru regretatul Mihai I.

„Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai, şi, deopotrivă, pentur poporul român, reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti acum 30 de ani, după 45 de ani de exil”, a precizat acesta în comunicat, mulţumind pentru recunoştinţă românilor şi personalului medical.

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua în care a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul și a fost exclus din linia de succesiune a tronului, aparent după controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată. Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena (mama sa).

Tânăra, Nicoleta Cîrjan, a susținut că fetița pe care a născut-o în 2016 este fiica principelui Nicolae, însă acesta nu a recunoscut niciodată copilul.

Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder, în Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la ceremonie.

Foto Facebook
 

related posts

Modifică setările cookies