Nicole Scherzinger are un nou iubit. Cum l-a prezentat și care a fost prima lor „nebunie”


Cântăreața Nicole Scherzinger (41 de ani) pare să aibă magnet la bărbați din lumea sportului. După relațiile cu pilotul Lewis Hamilton și cu tenismenul Grigor Dimitrov, artista s-a cuplat cu un fost jucător de rugby, actualmente model.


Invitată la petrecerea de după gala premiilor Globurile de Aur, solista trupei The Pussycat Dolls n-a venit singură, ci cu un „accesoriu” frumușel. Astfel, Nicole Scherzinger a ținut să ne informeze pe toți că iubește din nou, fericitul bărbat fiind Thom Evans (34 de ani).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Chiar dacă nu e o celebritate, noul partener al americancei e într-o permanentă creștere de imagine în Marea Britanie. După ce s-a lăsat de rugby din cauza unei accidentări serioase, la numai 24 de ani, scoțianul s-a reprofilat, intrând în showbiz, cu numeroase prezențe în spectacole de televiziune.

De altfel, scânteia romantică dintre cei doi s-a aprins pe parcursul show-ului „The X Factor: Celebrity”, unde Nicole joacă rolul de jurat, iar Thom a fost unul dintre concurenți.

Lipsită de inhibiții, așa cum o știm, Nicole Scherzinger pare să se potrivească de minune la „nebunii” cu fostul sportiv. Drept dovadă e filmulețul de pe Instagram în care proaspeții îndrăgostiți sunt protagoniștii unui dans sincron efectuat într-un lift, tot cu ocazia evenimentelor de la Globurile de Aur. Ușor ilar, momentul a fost apreciat la cote maxime de admiratorii lui Nicole de pe rețeaua de socializare, în 24 de ore strângându-se aproape 1 milion de vizualizări.

related posts

Modifică setările cookies