Nicole Scherzinger, clip incendiar postat pe Instagram. Dansul ei a aprins imaginația fanilor


Nicole Scherzinger are 42 de ani, dar nu s-a schimbat prea mult față de anul 2003, când s-a alăturat grupului Pussycat Dolls, devenind vocea principală.

Tag-uri:

Nicole are o siluetă de invidiat și forme voluptoase, iar vedeta nu se sfiește să le expună ori de câte ori are ocazia. 

Într-un filmuleț postat recent pe pagina sa de Instagram, Nicole apare într-un costum de baie negru, care îi lasă formele apetisante la vedere, în timp ce își arăta abilitățile impecabile de dans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tropical tap in... ????????????

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Fanii au reacționat imediat la ipostaza sexy în care apare vedeta, filmulețul strângând 1,3 milioane vizualizari și peste 200 de mii de aprecieri.

Nicole și iubitul ei,  Thom Evans., în vârstă de 35 de ani, se bucură în prezent de o vacanță extinsă în însorita Portugalie, după ce au zburat la sfârșitul lunii iunie pentru a sărbători cei 42 de ani ai lui Nicole.

De când sunt în vacanță, cei doi îndrăgostiți și-au ținut fanii la current în legătură cu vacanța lor, postând pe rețelele sociale diverse poze, care îi surprind mai îndrăgostiți și mai fericiți decât niciodată.

Chiar dacă se întâlnesc de mai puțin de un an, Nicole și Thom se dedică clar unul altuia și își împart timpul între casa din Los Angeles a lui Nicole și Londra.

Sursă foto: Instagram Nicole Scherzinger

Vezi și: EXPERIENȚE din ȚARA FĂGĂRAȘULUI powered by SUZUKI

FULLSCREEN
Nicole Scherzinger, clip incendiar postat pe Instagram. Dansul ei a aprins imaginația fanilor
  • /

related posts