Nicole Scherzinger, într-o costumație interzisă minorilor la reuniunea Pussycat Dolls. Fanii, revoltați


Sute de mesaje revoltătoare  pe rețelele de socializare– acesta a fost rezultatul mult așteptatei reuniuni a trupei Pussycat Dolls.


Nicole Scherzinger și colegele sale i-au “supărat” pe telespectatori cu ținutele lor mult prea “indecente” și cu show-ul pe care mulți părinți l-au considerat nepotrivit pentru copiii care se uitau în acele momente la tv. 

Pussycat Dolls a avut prima prestație după revenire în finala unei populare emisiuni de talente. 

Nicole a avut practic acoperite doar zonele intime cu o bandă neagră, în rest … transparență totală. Postul ITV, care a transmis prestația mult prea sexy, a fost bombardat cu mesaje de la părinții revoltați.

“Sunt pentru a purta ceea ce te face să te simți bine, însă Nicole putea să apară și total dezbrăcată la ce ținută a avut. Sunt copii care se uită la tv, nu e nici măcar ora 21”, a scris o mămică.

 

“Cu ce naiba erau îmbrăcate Pussycat Dolls? Practic am putut să văd și ce au mâncat la micul dejun!”, a comentat altcineva.

“Nimic mai potrivit decât soft porn ca să educăm viitoarea generație de fetițe. Dezgustător pentru un program de familie”, a fost un alt comentariu.

Vezi mai multe imagini cu ținutele incendiare în GALERIA FOTO de mai jos.

 

FULLSCREEN
Nicole Scherzinger, într-o costumație interzisă minorilor la reuniunea Pussycat Dolls. Fanii, revoltați
  • /

related posts

Modifică setările cookies