Nicole Scherzinger și-a dezvăluit experiențele sexuale: „Să faci dragoste este...”


Nicole Scherzinger a spus care sunt experiențele care îi definesc viața sexuală. Iată ce a făcut-o să creadă în propriul sex appeal!


Nicole Scherzinger, în vâstă de 43 de ani, este o cântăreață și dansatoare care s-a făcut remarcată în lumea mondenă ca solistă a fostei trupe Pussy Cat Dolls. Vedeta a avut parte și de câteva roluri mici în filme, însă acum aceasta este dedicată complet carierei sale muzicale. De asemenea, în 2010, cântăreața a participat ca și juriu la un concurs de talente. Bruneta focoasă a devenit sinceră în ultimii ani în legătură cu viața ei sexuală, vorbind în public despre ceea ce îi place în pat. 

Totul a început cu Lewis Hamilton, cu care a avut o relație plină de pasiune, din 2007 până în 2015. Din cauza programului încărcat al amândurora, Nicole și Lewis profitau la maximum de orice moment petrecut împreună, oriunde și oricând. În 2005, Hamilton a dezvăluit revistei Playboy pasiunea sa pentru sexul în mașini, pe care a împărtășit-o cu Nicole. 

„Cel mai bun lucru este probabil sexul bun într-o mașină bună. Când vine vorba despre sex fain, nimic nu se compară.”, a declarat pilotul de formula1. 

În timpul filmărilor de la un show de talente, Nicole ar fi întâriziat o zi deoarece a făcut o oprire în Londra pentru o întâlnire fierbinte cu Lewis Hamilton. După scurta întârziere londoneză a artistei, o sursă din presă a declarat faptul că „zâmbetul de pe fața ei arăta că a meritat. Era extenuată.”

Cântăreața și-a condimentat viața amoroasă cu Hamilton făcând o înregistrare a unei partide de sex, care în 2019 a devenit virală. Faptul că videoclipul a devenit public a afectat-o mult timp pe Nicole care a declarat la momentul respectiv că „este un lucru neimaginabil de rău pe care poți să îl faci”.

Cu toate acestea, vedeta a spus că preferă muzica în locul sexului și că relațiile ei se bazează mult pe romantism. 

„Sexul nu este important pentru mine, însă să faci dragoste este...dar muzica este și mai importantă”, a afirmat Nicole. 

În ultimii ani, artista a oficializat o nouă relație cu fostul jucător de rugby Thom Evans, care ar fi ajutat-o pe Scherzinger să aibă mai multă încredere în propriul sex appeal. Cei doi au o atracție specială, care este bazată nu doar pe sex, ci și pe o conexiune la care mulți doar visează, așa cum spune o sursă apropiată cuplului. 

Sursă foto: Nicole Scherzinger/Instagram

  • Nicole Scherzinger și-a dezvăluit experiențele sexuale: „Să faci dragoste este...”

related posts

Modifică setările cookies