Nicoleta Luciu și-a uimit fanii de pe Instagram cu noul look. Cât de mult s-a schimbat de când s-a retras la Miercurea Ciuc


Bruneta în vârstă de 40 de ani și mamă a patru copii a trecut printr-o serie de transformări care i-au schimbat înfățișarea.

Tag-uri: #Nicoleta Luciu

Conștientă însă că sex-appeal-ul nu este decât temporar, vedetă a vrut să evolueze și a reușit să facă acest lucru explorandu-și talentele. A fost pe rând Miss, asistență TV, cântăreața, actrița, prezentatoare și model, demonstrând că are o mulțime de calități, care, de altfel, au și ajutat-o să câștige simpatia publicului.

 

Evoluția Nicoletei de la lansarea în showbiz și până în prezent s-a manifestat nu numai la nivel profesional, ci și în plan personal. Din diva râvnită de toată suflarea masculină românească, ea a devenit mămică responsabilă și soție devotată, îndeplinind cu succes rolul de familista și femeie de carieră.

Citește și:

Odată cu schimbările și creșterea din viață ei, Nicoleta și-a schimbat și preferințele și și-a creat noi priorități. Dacă la începutul carierei, de pildă, miza pe articole vestimentare potrivite unei tinere debutante, cu planuri mari de viitor în modelling și showbiz, acum ea optează tot mai des pentru haine potrivite unei mămici.

 

Nicoleta a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii, realizate recent. Fanii au remarcat ca bomba sexy de odinioară arată complet diferit acum. 

 

Cu breton și părul foarte filat, pe care îl prinde cu agrafe la spate, Nicoleta și-a salutat cei 52.000 de fani care o urmăresc pe rețeaua socială. 

 

 

#evening #nice #winter #snow

O postare distribuită de Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) pe

 

 

Sex-simbolul României  s-a transformat într-o femeie de casă și s-a retras la Miercurea Ciuc unde își crește cei patru copii pe care-i are cu Zsolt Csergo. Nicoleta  păstrează totuși legătura cu fanii ei pe rețelele sociale, unde este o prezență destul de activă. 

 

 

#winter #day #night #beauty

O postare distribuită de Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) pe

 

 

#evening #perfect #family

O postare distribuită de Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) pe

 

 

#think #next #party #live #life

O postare distribuită de Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) pe

 

Vezi și Nicoleta Luciu, intr-o tinuta cu efect de iluzie optica. De ce toti barbatii au sperat sa vada ceva prin rochia ei

 

related posts

Modifică setările cookies