Nif Brascia, femeia completă. Este campioană mondială la arte marțiale și este iubită de fotbalist


În vârstă de numai 21 de ani, thailandeza Nif Brascia pare să nu mai aibă nevoie de nimic. 


Înzestrată cu o frumusețe rară, tânăra e campioană mondială la arte marțiale și, peste toate, a pus mâna pe unul dintre fotbaliștii de top din Europa, italianul de 19 ani Moise Kean.

Presa tabloidă din Anglia e entuziasmată de faptul că proaspătul jucător al echipei Everton, transferat de la Juventus pentru 30 de milioane de euro, va veni după el cu cu spectaculoasa sa iubită, Nif Brascia.

Născută în Thailanda, aceasta s-a mutat de la vârsta de 11 ani în Italia, la Milano, împreună cu părinții. În „capitala modei” nu i-a fost greu să-și descopere pasiunea pentru fashion, ajutată și de niște calități fizice ideale pentru un model. De altfel, cu fotografiile sexy de pe Instagram, Nif Brascia și-a cules deja zeci de mii de admiratori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? ???????????????????????????????????? (@nifbrascia) on

În paralel cu moda, thailandeza mai are o calitate, una mai puțin întâlnită la femeile cu sex-appeal. Încă de la o vârstă fragedă, Nif a fost îndrumată de tatăl său să practice kickboxing, artele marțiale fiind o adevărată religie în spațiul asiatic. „În Thailanda am făcut taekwondo, dar când am venit în Italia n-am găsit săli potrivite lângă casa mea, așa că am schimbat disciplina”, a spus la un moment dat Brascia.

Ei bine, ea s-a îndreptat spre un alt stil de lupte în ring, Muay Thai, devenind de două ori campioană mondială la junioare. „La Mondiale toată lumea credea că sunt model, dar m-au văzut luptând și au înțeles. Am avut 50-60 de meciuri fără înfrângere. Nu-mi place să pierd”, a declarat Nif Brascia după aceste succese pe plan sportiv.

Frumoasă și rea, tânăra de 21 de ani a fost „îmblânzită” de unul dintre cei mai promițători fotbaliști din noul val, italianul de culoare Moise Kean. Jucătorul de 19 ani a explodat în ultimul an la campioana Italiei, Juventus Torino, ajungând rapid să fie evaluat la zeci de milioane de euro.

Cei doi s-au cunoscut într-un club de noapte din Milano și s-au potrivit de minune, de vreme ce Nif Brascia se declarase o fană înfocată a celor de la Juventus înainte de a-și începe relația cu Moise.

Sursa Foto: Instagram 

related posts

Modifică setările cookies