Nimeni nu se aștepta la această dezvăluire. Lil Nas X a mărturisit că este gay


Lil Nas X, cunoscut datorită piesei Old Town Road, care a fost numărul 1 în The Hot 100- Billboard, a dezvăluit pe contul lui de Twitter că este homosexual.

Tag-uri: #Lil Nas X #gay

Rapperul a postat imaginea albumului 7EP-Thought I made It Obvious, unde a subliniat că este membru al comunității LGBTQ.

Lil Nas X a mai dat un pont fanilor, postând melodia C7osure. Acesta i-a rugat pe fani să asculte versurile cu atenție.

Unii dintre voi stiți deja, unora dintre voi nu vă pasă, unii dintre voi nu ați mai plecat, dar înainte să se termine luna asta vreau ca voi toți să ascultați cu atenție C7ousure”, a scris acesta pe contul personal de Twitter.

Rapperul a vorbit despre motivul pentru care a luat decizia să facă această mărturisire într-un episod al talk show-ului The Shop, în care a mai fost invitat și Kevin Hart.

Acesta a fost întrebat de ce a simțit că era necesar să își mărturisească orientarea sexuală.

Nu este ca și cum aș fi fost obligat. Doar că am fost învățat de mic să urăsc acest lucru”, a răspuns acesta, fiind întrerupt de Kevin Hart.

Să urăști ce?”

 “Homosexualitatea, oamenii care sunt gay”, a răspuns Lil Nas X.

Pentru mine, tipul cool cu o melodie în top, dacă aș fi mărturisit în orice alt moment, ar fi însemnat că o fac doar pentru atenție. Dar dacă mărturisești când ești deja în top, știi că este ceva real și demonstrezi că acest lucru nu contează”, a continuat acesta

Vezi și: Profil de celebritate - Kevin Hart

related posts

Modifică setările cookies