Nimeni nu se aștepta la asta! Anunțul dat de Serena Williams la Met Gala 2023


Jucătoarea profesionistă de tenis, Serena Williams, a uimit pe toată lumea la Met Gala 2023,  când a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Iată cum au dat ea și soțul ei, Alexis Ohanian, vestea cea mare!


Câștigătoarea a 23 de titluri Grand Slam, în vârstă de 41 de ani, a apărut la evenimentul de modă, ce l-a omagiat pe regretatul Karl Lagerfeld, la brațul soțului ei și împreună au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară, atingând, simultan, pântecul sportivei. 

Îmbracați în negru, viitori părinți, Serena și Alexis, au respectat codul vestimentar impus de Anna Wintour, gazda galei de modă, și au îmbrăcat ținute care l-au omagiat pe fostul director creativ Chanel, Karl Lagerfeld. Acest lucru implica purtarea fie de ținute vintage marca Chanel, create în anii '90, fie creații ale altor designeri care au folosit elemente ce amintesc de creațiile lui Karl Lagerfeld.

În timp ce pentru bărbați opțiunile au fost mai reduse și majoritatea invitaților au purtat un costum negru, inclusiv soțul tenismenei, Serena a optat pentru o rochie neagră, lungă și mulata, cu trenă albă, la care a adauagt un colier cu mai multe rânduri de perle, un element cunoscut al casei de modă Chanel.

Serena Williams și Alexis Ohanian mai au împreună o fetiță de 5 ani, pe nume Alexis Olympia.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Nimeni nu se aștepta la asta! Anunțul dat de Serena Williams la Met Gala 2023

related posts

Modifică setările cookies