Nina Serebrova a înfierbântat netul cu ținutele sale! Cum arată influencerița care nu poartă aceeași rochie de două ori


Nina Serebrova se numără printre cele mai bogate modele și influencerițe din Belarus. Bruneta cu forme perfecte are nu mai puțin de 3,6 milioane de fani pe contul de Instagram. 


Pasionată de fitness, fashion și călătorii, content-ul oferit de Nina este foarte variat, așa că internauții au ce admira.

Tânăra de 36 de ani locuiește de câțiva ani la Miami, acolo unde are contracte de publicitate pe bandă rulantă. Nina este preferata brand-urilor de costume de baie sau lenjerie sexy. Și asta pentru că e lipsită de inhibiții și știe cum să-și pună atuurile fizice în valoare.

Nina este și model FashioNova și se laudă că nu poartă niciodată aceeași ținută de două ori. Bruneta iese din casă în cele mai decupate și minuscule rochii. Nina Serebrova întoarce capete la fiecare apariție și de cele mai multe ori îi face să roșească și pe trecători. 

Recent, bruneta a ieșit la plimbare într-o ținută pe care nu multe femei ar îndrăzni să o poarte. Mândră de felul în care arată, Nina a postat și câteva imagini pe Instagram, iar fanii și-au găsit cu greu cuvintele. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Bruneta a îmbrăcat un body negru, extrem de decupat și o rochie complet transparentă.

“Wow!”, “Ce outfit. Arăți uimitor!”, “Sublimă!”, “Ne-ai lăsat fără cuvinte”, “Ești prea hot ca să fii reală!”, “Perfectă!”, “Ești atât de sexy! Ținutele tale sunt incredibile!”, sunt câteva dintre complimentele pe care le-a primit de la fani. 

Fotografii: Instagram Nina Serebrova

related posts

Modifică setările cookies