Noapte albă pentru Simona Halep. Tenismena s-a distrat de minune la o nuntă


Simona Halep, a şasea jucătoare de tenis a lumii în clasamentul WTA la zi, pare să fi depăşit momentul dificil de la US Open, turneul american pe care l-a părăsit încă din turul secund. 

Tag-uri: #Simona Halep

Revenită în ţară, constănţeanca a fost invitată weekend-ul trecut la o nuntă, eveniment la care a strălucit prin buna dispoziţie afişată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simona Halep alături de prietena ei, Irina Antonie. ❤ Sursa : Irina Facebook

A post shared by HalepBand (@halepband) on

În mod normal, dacă şi-ar fi respectat programul iniţial, Halep trebuia să fie în aceste zile în China, la Zhengzhou, acolo unde era aşteptată ca marea vedetă a unei competiţii de importanţă medie. Numai că, pe ultima sută de metri, Simona i-a dezamăgit pe asiatici, abandonând deplasarea în China din cauza unei afecţiuni la glezna stângă.

Dacă n-a reuşit să joace tenis la chinezi, Simona Halep a „jucat” la nunta unor apropiaţi. La finalul săptămânii trecute, câştigătoarea de la Wimbledon s-a aflat pe lista invitaţilor, câteva imagini de la petrecere „răsuflând” pe reţelele de socializare.

Astfel, deocamdată nu se ştie dacă Simona a fost singură sau însoţită de noul iubit, omul de afaceri Toni Iuruc. În schimb, fosta lideră mondială în tenisul feminin s-a simţit minunat în compania celor mai bune prietene, cu care şi-a făcut câteva „selfie”-uri sugestive.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Simona Halep, o campioană de 10

FULLSCREEN
Noapte albă pentru Simona Halep. Tenismena s-a distrat de minune la o nuntă
  • /

related posts