Noapte de teroare pentru un supermodel. „Mi-am dat seama cât valorează viața”


Fotomodel și blogger, tânăra italiancă Alice Campello (24 de ani) e cunoscută mai ales prin faptul că e căsătorită cu un fotbalist spaniol de top, Alvaro Morata, adversar al României în grupa preliminară pentru Euro 2020.

Tag-uri: #supermodel

La finalul săptămânii trecute, Alice a trăit o experiență traumatizantă, fiind călcată de hoți într-un moment în care era în casă doar cu bebelușii ei, doi gemeni care n-au împlinit încă un an. Totul s-a petrecut în seara de vineri, atunci când Morata era implicat cu naționala Spaniei într-un meci oficial în Insulele Feroe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sono ancora sconvolta e penso che rimarrò impaurita per molto tempo ancora. Penso che questa sia una di quelle cose che non si dimenticano facilmente, una di quelle cose che ti fa rendere conto di quanto valga l’amore e la vita. Sapere di avere i tuoi figli in casa e pensare che possano toccarli o fargli qualcosa è davvero inspiegabile.... Per fortuna stiamo tutti bene e sarebbe potuta andare molto peggio. Mi hanno rubato tanti ricordi ma è passato. Adesso proverò a non pensarci e pensare alla nostra famiglia e cercare di dimenticare. Vi mando un bacio enorme e grazie davvero per tutti i messaggi

A post shared by Alice Campello-Morata (@alicecampello) on

Aflată în reședința cuplului dintr-un cartier exclusivist din Madrid, Alice Campello nici nu se gândea că ar putea fi ținta unor jefuitori, chiar dacă Alvaro era departe de casă. Totuși, conform informațiilor furnizate de poliția spaniolă, două persoane au reușit să pătrundă în locuință printr-o fereastră, provocându-i italiencei senzații pe care nu le va uita curând.

Din fericire, hoții au reușit să pună mâna pe câteva obiecte materiale, fără ca integritatea soției lui Morata și a celor doi băieței gemeni de sub un an (Leonardo și Alessandro) să fie pusă în pericol. Sperietura prin care a trecut Alice a fost atât de mare încât aceasta a avut prima reacție publică abia la două zile după incident, printr-un mesaj postat pe Instagram.

Sunt încă șocată și cred că voi rămâne speriată mult timp de-acum înainte. A fost un eveniment care nu se poate uita ușor și care te face să-ți dai seama cât de mult valorează dragostea și viața. Să știi că ești cu copiii în casă și să te gândești că li s-ar putea întâmpla ceva e o experiență care îți oferă emoții imposibil de descris în cuvinte. Mi-au furat multe amintiri, dar din fericire suntem toți bine”, a scris Alice Campello.

FULLSCREEN
Noapte de teroare pentru un supermodel. „Mi-am dat seama cât valorează viața”
  • /

related posts

Modifică setările cookies