Noua Barbie de Rusia face furori pe Instagram. Cum arată femeia cu chip de păpușă în ținute provocatoare


Angelica Kenova, pe care internauții o cunosc cu pseudonimul Russian Barbie face furori pe rețelele de socializare cu ținutele ei incendiare. Dacă acum câțiva ani, tânăra cu chip de păpușă era mai rezervată în această privință, acum nu mai are inhibiții. 


În mediul online, sunt cunoscute mai multe modele Instagram, care pretind că sunt o copie a celebrei păpuși Barbie. Multe au recurs la operații estetice, dorindu-și forme perfecte și un chip de porțelan. E imposibil să nu fi auzit până acum de Valeria Lukyanova, Olga Oleynik sau Alina Kovalevskaya, care se laudă cu silueta lor trasă ca prin inel și înfățișarea de păpușă. Niciuna dintre ele nu se apropie atât de mult de adevărata Barbie, așa cum o face Agelica Kenova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelica Kenova ????????????????????????????Barbie (@russian_barbie)

 

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, are părul blond platinat, un nas mic și pomeți parcă sculptați, impresionând internauții cu înfățișarea sa.  Mai nou, Angelica a început să posteze pe contul ei de Instagram fotografii în ținute provocatoare, apreciate cu mii de like-uri și comentarii, mai ales de către bărbați. (vezi galeria foto)

 

Chiar dacă femeia nu recunoaște că a apelat la operații estetice, persoane din anturajul ei au declarat în presa rusă că aceasta și-a modificat nasul și are implanturi mamare de silicon. 

 

Sursă foto: Instagram/ russian_barbie

Vezi și: A terminat Minecraft într-o oră ca să câștige Manhunt Challenge! - Gannicus & Skaaro - (Gen Session) – episodul 19

 

FULLSCREEN
Noua Barbie de Rusia face furori pe Instagram. Cum arată femeia cu chip de păpușă în ținute provocatoare
  • /

related posts

Modifică setările cookies