Noua iubită a lui Kanye West, apariție incendiară în club. Cum arată ținuta în care puține femei ar avea curaj să iasă în public


În ultima perioadă, Kanye West își schimbă iubitele pe bandă rulantă. Rapperul trece printr-o perioadă haotică, plină de instabilitate atât pe plan profesional, cât și în viața intimă.


În prezent, artistul în vârstă de 45 de ani este văzut cel mai adesea în compania Julianei Nalu, cu 21 de ani mai tânără ca el. De profesie model, tânăra atrage atenția cu outfiturile ei incendiare.

Paparazzii au fost pe urmele ei la o patrecere mondenă în West Hollywood, unde a venit îmbrăcată într-un costum de plasă creat de Jean Paul Gaultier. Tânăra și-a definitivat look-ul cu o pereche de cizme de cauciuc, din colecția lui Kanye West. 

Juliana nu a părut deloc deranjată de prezența paparazzilor. Dimpotrivă, s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile.

 

De origine braziliană, Juliana Nalu spune că a trăit în favelele din Rio până la 18 ani, când mama ei a reușit să îi îndeplinească visul de a deveni model. Acum  locuiește în Los Angeles, este iubita lui Kanye West și face senzație rețelele de socializare.

  • Noua iubită a lui Kanye West, apariție incendiară în club. Cum arată ținuta în care puține femei ar avea curaj să iasă în public

related posts

Modifică setările cookies