Noul trend printre vedetele însărcinate: burtica la vedere. Tammy Hembrow, la fel de sexy ca Rihanna


Două dintre cele mai hot vedete însărcinate ale momentului, Rihanna și influencerița Tammy Hembrow, au dus hainele de gravide la un alt nivel.


Cele două își expun burtica la fiecare ocazie. Dacă Rihanna a surprins pe toată lumea când a apărut la show-ul Dior de la Paris Fashion Week practic doar în lenjerie intimă, Tammy Hembrow nu este nici ea prea departe.

În vârstă de 27 de ani, influencerița australiană, de profesie antrenoare și model de fitness, așteaptă al treilea copil. Tammy nu a renunțat la hainele sexy nici în timpul sarcinii, ci le-a adaptat la noile ei dimensiuni. Cel mai adesea tânăra mămică poartă haine elastice, care să se muleze pe burtica în continuă creștere. 

Urmărită de 14 milioane de oameni pe Instagram, Tammy Hembrow este pe lista celor mai bogați tineri australieni, cu o avere estimate la 38 de milioane de dolari. De lângă faptul că este unul dintre cei mai de succes influenceri, aceasta are mai multe afaceri în domeniul fitnessului, deci nu este de mirare că a strâns atât de mulți bani.

Și modelul Adriana Lima și-a făcut apariția la un eveniment de fashion cu burtica la vedere, printr-o rochie de gală transparentă. 

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos și alte viitoare mămici cu burtica la vedere.

related posts

Modifică setările cookies