Nu ai văzut-o niciodată atât de sexy! La 36 de ani, Andreea Antonescu face furori la piscină, în costum de baie


E liberă la mare de mult timp, e chiar și mamă, dar, la 36 de ani, Andreea Antonescu arată impecabil.


Cele mai recente fotografii postate pe contul personal de Instagram arată acest lucru. Într-un costum de baie roșu și într-unul roz, Andreea își arată formele perfecte și silueta de “sirenă”, așa cum e și numită de unii fani.
 
Fotografiile au mii de like-uri, iar fanii se arată îndrăgostiți de Andreea, așa cum artista declară că e “îndrăgostită iremediabil de vară.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Îndrăgostită iremediabil de vară! • • ????: @jolidon #AndreeaAntonescu #photooftheday #me #andre #photography #igers #resetlainima #summerstory #romania #instaphoto #look #pool #sun #pink #jolidon #swimwear #sun #fun #summertime

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu) pe

 
De curând, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut trupa Andre, după aproape două decenii și au lansat piesa “ Reset la suflet.”
 
În această formulă, cântărețele au făcut furori în adolescență, dar apoi s-au orientat către o carieră solo. André a reprezentat un fenomen la sfârşitul anilor '90, cu peste un milion de albume vândute. Cele două Andreea au mizat pe versuri provocatoare, costumații sexy și o imagine nonconformist și au… câștigat. Hituri ca„Liberă la mare“, „Noapte de vis“ şi „La întâlnire” au cucerit fanii și mai sunt încă fredonate la petreceri.  
 

Pe PRO TV PLUS puteți urmări un interiu special cu Andreea Antonescu:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts