Nu îți dai seama că nu sunt reale! Păpuși sexuale, adevărați roboti care imită perfect corpul uman


Arată atât de real încât aproape că nu îți dai seama că nu sunt femei adevărate! Chiar și atunci când le atingi. Noile modele de păpuși sexuale sunt adevărați roboti care imită perfect corpul uman.


Presa australiană scrie că în timpul carantinei vânzările de păpuși sexuale au crescut cu 35%. Însă acum acestea arată ca și cum ar fi reale. Au diverși senzori care le fac să reacționeze la atingeri, iar pielea lor moale de silicon are temperature corpului uman.

“Păpușile s-au dovedit o companie populară printre persoanele singure, dar nu numai, mai ales în lunile răcoroase, pentru că se încălzesc la temperatura corpului nostru dacă le ținem în brațe. Mulți preferă să doarmă cu ele și să le îmbrățișeze”, spune proprietarul unei afaceri cu păpuși sexuale, Ryan James, pentru Daily Mail Australia.

 

Cea mai populară păpușă sexuală se numește Danae și se vinde cu circa 1900 de euro online. Este blondă, are părul prins în codițe și poartă un outfit army.

 

Sursa: https://www.southerntreasures.com.au/

Un site specializat în vânzarea de păpuși sexuale descrie astfel un produs:

 

Sursa: https://www.smartdollworld.com/

 

“O păpușă  sexuală revoluționară cu inteligență artificială receptivă, comunicații vocale interactive, mișcare facială (cap, gât, gură și buze), control al temperaturii corpului și senzori tactili. Amelia poate avea o conversație cu tine - atât sexuală cât și non-sexuală, își poate aminti lucrurile și atunci când o vei emoționa va răspunde cu gemete și discuții “indecente”. Toate astea pentru circa 3000 de euro.

related posts

Modifică setările cookies