Nu ratați primul episod al serialului VLAD, în această seară, la PRO TV! ”O poveste de dragoste imposibilă”


Mult-așteptatul serial VLAD debutează în această seară la PRO TV, de la 20.30.


Realizat la cele mai înalte standarde cinematografice, serialul este o poveste despre iubire, trădare, răzbunare și puterea de a începe o viață nouă. Adi Nartea interpretează rolul lui Vlad, un personaj misterios care va intra în viața Elizei Dragomir (interpretată de Olimpia Melinte), o femeie de afaceri de succes, căsătorită, mama unui copil. Atracția puternică dintre ei va fi începutul pentru o poveste de dragoste interzisă.

Citește și: EXCLUSIVITATE! Urmărește, în avanpremieră, primele secvențe din primul episod al serialului VLAD

Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc poartă firul poveștii între trecut și prezent. Dani Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu și Tudor Oprișan completează distribuția acestui serial remarcabil și punctează momentele esențiale ale intrigii. 

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare. 

Dacă Olimpia Melinte a mărturisit că primele scene mai apropiate dintre ea și Adi Nartea au fost destul de ”stângace”, pentru că nu se cunoșteau prea bine, Adi Nartea spune că de mare ajutor i-au fost indicațiile regizorului Jesus del Cerro. ”În plus, uitați-vă la ea, cât este de frumoasă! Te uiți la ea și nu te poți opri”.

Când vine vorba despre povestea de dragoste dintre personajele Eliza și Vlad, Olimpia o vede drept ”imposibilă”, în timp ce Adi Nartea crede că este ”timeless, puternică, foarte greu de exprimat”.

Citește știri despre serialul VLAD de la PRO TV pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook sau Instagram

related posts

Modifică setările cookies