Numai o Kardashian ar putea ieși așa în public. De ce s-a uitat o stradă întreagă la ea când și-a dat sacoul jos


Surorile Kardashian sunt cunoscute pentru alegerile lor vestimentare îndrăznețe. Orice poartă trebuie să le scoată formele sexy în evidență.


Cea mai mare dintre surorile Kardashian, Kourtney îi ține constant pe paparazzi pe urmele ei în vacanța pe care o petrece în Europa cu copiii. În cele mai recente imagini surprinse de aceștia, vedeta de reality show pare îmbrăcată doar în sutien și o pereche de pantaloni de… pijama, peste care a luat un sacou. 

Aflata momentan în Portofino, Italia., Kourtney reușește să atragă toate privirile asupra sa. Cea mai mare dintre surorile Kardashian a mai purtat și cu alte ocazii sacouri elegante doar cu sutien. Și outfiturile tip pijama sau furou se regăsesc în număr mare în garderoba sa.

 

Mama a trei copii, vedeta în vârstă de 40 de ani este și cea mai fit dintre surorile Kardashian. Fanii o adoră și pentru că își păstrează naturalețea și nu recurge la diverse artificii, precum Photoshop, pentru a da bine în poze. 

Totuși,  Kourtney este pe ultimul loc în topul preferințelor tabloidelor. Kim rămâne vedeta familiei, în vreme ce Kylie Jenner vine puternic din urma. Kendall este supermodelul familiei, iar Khloe este apreciată pentru transformarea remarcabilă prin care a trecut în ultimii ani. 

 

FULLSCREEN
Numai o Kardashian ar putea ieși așa în public. De ce s-a uitat o stradă întreagă la ea când și-a dat sacoul jos
  • /

related posts