Numele fiicei lui Meghan și a lui Harry, considerat ”obraznic” și ”înjositor” pentru Regină


Meghan și Harry au stârnit din nou controverse, alegând s-o boteze pe fiica lor Lilibet.


Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor s-a născut la 11.40 dimineața, vineri, 4 iunie, în California. 

Lilibet este porecla pe care Regina o avea când era mică. Unii experți regali consideră că decizia lui Meghan și Harry de a-și boteza bebelușa așa poate fi o ramură de măslin oferită Familiei Regale după cele mai recente scandaluri.

Cu toate acestea, biograful regal Angela Levin critică dur această decizie, declarând că exploatează ”o poreclă extrem de intimă”.

Aceasta a declarat pentru Good Morning Britain: ”Nu cred că este o idee bună - cred că este o alegere obraznică față de Regină. Este un nume de alint pe care îl folosea soțul ei, care a murit recent. Prințul Charles nici nu ar îndrăzni să-i spună mamei sale Lilibet”. 

Regina a primit acest nume de alint de la bunicul ei, Regele George al V-lea, care râdea pe seama faptului că Elisabeta nu-și putea pronunța numele atunci când era mică. 

Prințul Philip, soțul Elisabetei, a preluat mai târziu acest nume de alint și s-a numărat printre foarte puținii oamenii care l-au folosit pentru a se adresa Reginei.

Angela Levin a adăugat că Harry i-a spus bunicii sale că își va boteza fiica după ea, ”dar pun pariu că nu i-a spus că o va numi Lilibet”. 

Al doilea nume al fetiței lui Meghan și Harry este Diana, în onoarea regretatei sale bunici.

 

Foto: Profimediaimages.ro, Getty

related posts

Modifică setările cookies