Nunta anului în sport. Rafael Nadal se însoară sâmbătă cu iubita din copilărie


Tenismenul spaniol Rafael Nadal (33 de ani) și logodnica sa, Xisca Perello (31 de ani), se vor căsători la finalul acestei săptămâni, evenimentul fiind programat sâmbătă, într-o locație paradisiacă din insula natală, Mallorca.


Cea mai așteptată nuntă din 2019 în lumea sportului îl va avea ca protagonist pe unul dintre cei mai valoroși tenismeni din istorie, câștigător a 19 trofee de Mare Șlem, dintre care 12 pe zgura de la Roland-Garros. 

De partea cealaltă, mireasa Xisca Perello a fost mereu o prezență discretă în preajma ibericului, relația lor de iubire începând în urmă cu 15 ani, adică din adolescență.

Evident, nunta lui Rafa Nadal nu putea avea loc decât într-o locație specială din insulele Baleare, locul de naștere al sportivului. „La Fortaleza” e un castel aflat pe o micuță peninsulă, Pollenca, construcție destinată în trecut apărării de invaziile barbare.

Acum va fi doar o „invazie” de invitați, Rafa și Xisca bazându-se pe aproximativ 350 de nuntași. Se așteaptă prezența regelui Juan Carlos I al Spaniei, dar și a marelui rival al lui Nadal de pe terenul de tenis, nimeni altul decât elvețianul Roger Federer. Cântărețul Enrique Iglesias a primit și el invitație, dar nu se știe încă dacă va reuși s-o onoreze. La dispoziția oaspeților de marcă se vor afla șapte vile cu un total de 17 dormitoare, două piscine imense, vreo 25.000 de metri pătrați de grădini și terase, plus un heliport.

Pentru intimitate și pentru a nu fi deranjat de musafiri nepoftiți, Rafa Nadal a acordat o atenție deosebită securității. Astfel, autoritățile din Mallorca vor supraveghea inclusiv spațiul aerian, cei care vor îndrăzni să ghidoneze drone sau alte dispozitive riscând o amendă de 50.000 de euro.

Nunta propriu-zisă de sâmbătă va fi precedată cu o seară înainte de o cină în familie, în compania rudelor. În ambele zile, meniul va fi pregătit de „chef” Maca de Castro, o iberică renumită pentru specialitățile sale.

Interesant e faptul că nunta nu va fi urmată de o lună de miere. Din cauza programului încărcat al tenismenului din perioada următoare, Rafa Nadal și Xisca Perello au plecat în vacanță cu o lună înainte de nuntă, în Bahamas.

VEZI: Top 3 bărbați vegani de la Hollywood

FULLSCREEN
Nunta anului în sport. Rafael Nadal se însoară sâmbătă cu iubita din copilărie
  • /

related posts