Nuntă cu un copac. O englezoaică de 34 de ani s-a măritat cu un soc


În semn de protest pentru intenţia autorităţilor britanice de a defrişa o bucată de pădure, englezoaica Kate Cunningham (34 de ani) a luat decizia de a-şi lega pentru totdeauna destinul de un copac, mai exact de un soc din vecinătatea oraşului Liverpool.


Inedita ceremonie a avut loc chiar în apropierea respectivului copac, situat în regiunea Rimrose Valley Park, zonă aflată pe ruta unui drum de câţiva kilometri aflat în faza de proiect.

Evenimentul a beneficiat de toate ingredientele unei cununii civile, Kate fiind întrebată dacă promite să apere şi să-l protejeze pe copac până la finalul vieţii. Proaspăta ,,mireasă” a purtat o rochie de culoare verde măslin şi a ţinut în mână un buchet de flori.

Mai impresionant e faptul că englezoaica şi-a schimbat şi numele, Kate Cunninghamn devenind Kate Rose Elder, aceasta fiind denumirea speciei de soc în cauză.

Bineînţeles, n-au lipsit invitaţii, inclusiv partenerul de viaţă al lui Kate aflându-se printre cei care au aplaudat iniţiativa. ,,Fiul meu cel mare a fost iniţial ruşinat de idee, dar acum m-a sprijinit. Iar tatăl meu a fost aşa de încântat încât s-a ocupat de toate lucrurile organizatorice”, a mărturisit Kate presei din Anglia.

Englezoiaca a explicat detaliat şi motivul pentru care a ales să protesteze în acest mod mai puţin întâlnit. „Mama mea a murit de astm, iar eu am o afecţiune pulmonară care predispune la infecţii. Planurile ca acest loc frumos să se transforme într-o stradă aglomerată nu au sens şi nu ne protejează sănătatea”, a dezvăluit ea.

Sursa Foto: Twitter 

Vezi și Heidi Klum dezvăluie o poză de la cea de-a doua nuntă a sa

related posts

Modifică setările cookies