Nuntă de 5 stele în Beverly Hills. Mireasa a făcut senzație cu rochia transparentă, mirele cu pantofii


Cel mai mediatizat eveniment monden de la finalul săptămânii trecute în orașul american Beverly Hills a fost spectaculoasa nuntă dintre jucătoarea de golf Michelle Wie (29 de ani) și Jonnie West, fiul unui legendar baschetbalist din NBA.


Cei doi s-au căsătorit după numai jumătate de an de relație. S-au cunoscut în ianuarie, s-au logodit în martie, iar acum au ajuns în fața altarului. Ceremonia nunții a avut loc pe o proprietate privată din Beverly Hills și a fost una stelară, cu numeroși invitați de marcă din lumea sportului și nu numai.

Pe lângă faptul că e fiul unui fost mare bachetbalist Jerry West, mirele Jonnie e o persoană extrem de influentă în California, aflându-se în staff-ul de conducere al echipei de baschet Golden State Warriors, campioana NBA în trei din ultimii cinci ani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MOOD 4EVA • • • Reception dress by @nadinemerabi #wiegoeswest ????: @hilaurenhello

A post shared by Michelle Wie (@themichellewie) on

 

Revenind la nuntă, cel mai important punct de atracție l-a constituit cu siguranță ținuta miresei, în condițiile în care Michelle Wie a ales să se prezinte într-o rochie albă atipic de transparentă de la brâu în jos. Jonnie West a avut și el ceva de spus la acest capitol, asortându-și smochingul cu o pereche de pantofi sport, albi cu inserții roz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Over the last two days, my phone and my inbox has been overflowing with messages of support and love. And even though I was having trouble playing, the crowds were cheering me on, applauding the good shots, and yelling phrases of encouragement when I was struggling. And even after not performing well at all, kids were still waiting in the rain to get my autograph and a picture with me while telling me that they were still so proud of me. For all of this, I say THANK YOU. Even though these past two rounds have been two of the toughest rounds I have ever played emotionally and physically, my heart is still filled with gratitude and love. To everyone that reached out and filled my week with positivity, I am so so grateful for you. Thank you from the bottom of my heart. ????????

A post shared by Michelle Wie (@themichellewie) on

 

„Nu credeam că pot să te iubesc atât de mult. Inima mea a explodat când te-am văzut”, a fost mesajul de dragoste postat de Michelle pe Instagram, alăturând câteva fotografii de colecție. Wie e o cunoscută jucătoare de golf în circuitul mondial LPGA, dar în ultimii ani a fost lovită de ghinioane, fiind nevoită să ia o pauză mai lungă de la competiții din cauza unui accident de mașină, în 2017, care i-a afectat încheietura mâinii.

Foto: Profimedia

Vezi: Scarlett Johansson clarifică remarcile sale asupra persoanelor transexuale

related posts

Modifică setările cookies