O actriță riscă 5 ani de închisoare din cauza rochiei purtate pe covorul roșu


Rania Youssef ar putea să-și petreacă următorii 5 ani după gratii, din cauza ținutei cu care și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Cairo.


Femeia în vârstă de 45 de ani a  purtat pe covorul roșu o rochie neagră, din voal transparent, care i-a lăsat la vedere picioarele. 

Apariția ei a fost considerată sfidătoare și scandaloasă, așa că doi avocați au depus plângere împotriva ei. Bărbații o acuză de desfrânare. „Apariţia doamnei Youssef nu respectă valorile, tradiţiile şi morala societăţii noastre, a subminat reputaţia festivalului şi, mai ales, reputaţia femeilor egiptene“, a declarat unul dinttre avocați.

„A fost prima dată când am purtat-o şi nu m-am aşteptat să stârnească o asemenea furie. Îmi reafirm angajamentul faţă de valorile societăţii egiptene“, a declarat actrița.

 

 

sursa foto: Instagram

 

N-ar prima dată când o femeie este condamnată la închisoare din cauza ahinelor ep acre el paortă. Anul trecut, cântăreaţa Shaimaa Ahmed a fost condamnată  la doi ani de închisoare, după lansare unui videoclip în care apărea în lenjerie intimă. Ulterior, pedeapsa a fost redusă la un an de închisoare. 

 

 

Vezi mai multe poze cu ținuta controversată în GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
O actriță riscă 5 ani de închisoare din cauza rochiei purtată pe covorul roșu
  • /


related posts