O armată de fotomodele, aduse cu autobuzul la ziua lui Leonardo DiCaprio. Pe cine au surprins paparazzii


Leonardo DiCaprio a sărbătorit cu fast împlinirea a 48 de ani: acesta a petrecut alături de spuma de la Hollywood într-un local de lux, dar și cu o “armata” de fotomodele.


Cum era de așteptat, Leonardo DiCaprio nu a dus lipsă de femei frumoase de ziua lui. Deși paparazzii nu au reușit să îl surprindă pe actor, le-au fotografiat pe zecile de fotomodele aduse practic cu autobuzul la petrecerea de pomină. Una mai frumoasă ca alta, modelele au coborât din party-bus și au intrat în clubul de fițe din Los Angeles.

Sursa foto: Profimedia

Nicky Hilton, Tobey Maguire, baschetbalistul LeBron James, Bradley Cooper, Wesley Snipes,  Mick Jagger și Rami Malek au fost doar o parte din celebritățile pe care paparazzii au reușit să le surprindă.

Totuși, nici urmă de Gigi Hadid, cea despre care se zvonește că ar avea o relație cu actorul. Dar asta nu înseamnă neapărat că a ratat petrecerea. 

DiCaprio a împlinit 48 de ani, însă tot nu este gata să renunțe la statutul de burlac. Acesta s-a despărțit după o relație de 5 ani de Camila Morrone, iar acum a revenit la hobby-ul lui preferat: să cucerească fotomodele. Iar de ziua lui a avut un autobuz plin din care să aleagă :)

Brad Pitt se mută în România

related posts

Modifică setările cookies