O asistentă medicală, în vârstă de 26 de ani, a câștigat primul concurs de frumusețe fără machiaj


Natasha Beresford are 26 de ani, lucrează ca asistentă într-un cabinet stomatologic și a cucerit juriul cu frumusețea ei naturală. 


Natasha Beresford a urcat pe podium fără strop de machiaj și a fost desemnată Miss Londra 2023 în cadrul probelor regionale ale concursului Miss Anglia. 

La competiție au concurat 19 tinere care au avut de respectat aceeași regulă: fără machiaj. Acest nou concept marchează o premieră în istoria de 95 de ani a competiției, scrie Daily Mail

Dacă în anii precedenți, concurentelor li se cerea să trimită fotografii needitate, fără filtre sau make-up, anul acesta li s-a interzis să poarte chiar și luciu de buze.

Organizatorii au declarat că acest concept urmărește să le dea putere femeilor, să le sporească încrederea și să promoveze o imagine mai realistă a corpului. 

Natasha a zâmbit în permanență și a defilat într-o rochie albă din dantelă, creație a unui brand specializat în rochii de mireasă. 

După ce a fost încoronată Miss Londra, Natasha va concur în finala Miss Anglia, care va avea loc în cursul acestui an.

Originară din Sheffield, Natasha locuiește în prezent la Londra și lucrează într-un cabinet stomatologic privat din Chiswick, un cartier de lux al capitalei.

„Pe viitor îmi doresc să mă specializez în domeniul radiografiei dentare și cel al sănătății orale. De asemenea, intenționez să fac voluntariat la mai multe centre unde se oferă asistență stomatologică și sfaturi de sănătate orală persoanelor fără adăpost, supraviețuitorilor abuzurilor, familiilor sărace, refugiaților, pacienților cu cancer și persoanelor care se recuperează din dependență”, a spus tânăra potrivit sursei menționate mai sus.

„Sunt încântată că am fost aleasă Miss Londra. Toate fetele care au concurat sunt atât de frumoase și au povești inspiraționale, așa că a fost o onoare să fiu aleasă. Sper să inspir femeile să se simtă încrezătoare și frumoase în propria piele”, a conchis Miss Londra 2023. 

Fotografii: Profimedia Images

  • O asistentă medicală, în vârstă de 26 de ani, a câștigat primul concurs de frumusețe fără machiaj
Modifică setările cookies