O bombă sexy din Croația a încins internetul cu dansul ei oriental. De ce o admiră toți fotbaliștii


Ivana Knoll este un model din Croația care a devenit foarte populară, mai ales pentru aparițiile ei colorate la meciurile de fotbal ale echipei naționale. Tânăra în vârstă de 28 de ani face furori pe Instagram cu postările ei incendiare. 


Recent, Ivana s-a filmat în timp ce dansează pe ritmuri orientale, iar fanii i-au lăsat peste 50.000 de like-uri și sute de comentarii în care îi laudă formele voluptoase. 

Tânăra, pasionată de dans, postează adesea asemenea filmulețe și pe Tik Tok.

@knolldoll

#fyp #dance

♬ Original Sound - Unknown

 

Ivana, care s-a luptat pentru titlul de Miss Croatia în 2016, a fost una dintre cele mai memorabile prezențe în galeria echipei Croației la Campionatul Mondial de fotbal din 2018, care a avut loc în Rusia. La momentul respectiv, presa rusă nu rata nicio aparație a frumoasei brunete, care apărea în ținute incendiare pe stadion.  Într-o fotografie, modelul pozează alături de fosta președintă a Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic. (vezi galeria foto)

Ivana Knoll are peste 300.000 de urmăritori pe Instagram și este creatoarea unui brand de costume de baie, inspirat de culorile steagului Croației. 

 

Sursă foto: Instagram/TikTok: knolldoll

 

Vezi și: 

  • O bombă sexy din Croația a încins internetul cu dansul ei oriental. De ce o admiră toți fotbaliștii

related posts

Modifică setările cookies