O cerere în căsătorie ca în filme. Cel mai aventuros cuplu de pe Instagram își oficializează relația


Fotografiile lor s-au răspândit pe Internet, devenind o sursă de insipirație pentru amatorii de călătorii. Raquel și Miguel sunt doi tineri îndrăgostiți, dar și aventuroși, care au cutreierat lumea în lung și în lat, pentru a face fotografii de senzație. 


Am putea spune că acest lucru le-a reușit cu brio, dacă ne uităm pe contul lor de Instagram, unde au peste 800 de imagini din toate colțurile lumii. Ipostazele intime, din locuri cu peisaje extraordinare, i-au cucerit pe internauți. Nu mai puțin de 1 milion de oameni le urmăresc zilnic postările. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAQUEL & MIGUEL |Love & Travel (@explorerssaurus_)

Recent, Miguel s-a gândit să o ceară de soție pe iubita lui, în timp ce se aflau într-un resort din Ubud (Bali). Bărbatul s-a pregătit ca la carte, pentru o cerere în căsătorie ca în filme. (vezi video de mai jos)

Cuplul de portughezi a intrat în atenția presei internaționale în 2019, când au postat o fotografie cutremurătoare. Raquel se ținea de mânerul unui vagon de tren care mergea cu viteză, trecând pe lângă o prăpastie. În același timp, partenerul ei o sărută pe frunte. Fanii au fost șocați de această ipostază. 

 

Vezi mai multe imagini cu cei doi îndrăgostiți în galeria foto. 

 

Sursă foto/ Instagram/ explorerssaurus_

Vezi și : Dinozaur surprins pe camera de supraveghere!

 

FULLSCREEN
O cerere în căsătorie ca în filme. Cel mai aventuros cuplu de pe Instagram își oficializează relația
  • /

related posts

Modifică setările cookies