O familie cunoscută pe TikTok a rămas fără casă, după ce a fost incendiată de hoți. Ce au făcut cu banii strânși din donații


O familie de influenceri de pe TikTok a devenit ținta internauților, după ce aceștia le-au donat bani să își repare casa mistuită de flăcări. Ce s-a întâmplat cu suma strânsă.


Familia Smithy, foarte cunoscută în mediul online, și-a pierdut casa după ce hoții au decis să o incendieze. Datorită faptului că membrii familei sunt atât de cunoscuți, și pentru că și-au făcut situația publică, fanii au zis să le întindă o mână de ajutor și să deschidă un cont pentru ei.

S-au strâns în jur de 50.000 de lire, însă la scurt timp, Nick Smith avea să scandalizeze internetul cu filmulețe în care apare și un jet-ski nou-nouț, dar și o mașină scumpă.

@thesmithyfamily

 

♬ original sound - Smithyfamily

Sătul să fie acuzat că a cheltuit banii pe cu totul altceva, bărbatul a vrut să clarifice situația, spunând că, în primul rând, el nu a obligat și nici nu a rugat pe cineva să doneze pentru el, plus că, spune el, 30.000 din această sumă i-au donat mai departe. 

Sursă foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies