O femeie a devenit miliardară peste noapte din cauza unei greșeli


O femeie din Florida s-a dus la bancă pentru a retrage 20 de dolari și să verifice câți bani mai are și a avut parte de surpriza vieții ei. Contul ei tocmai se mărise la 999.985.855,94 dolari!

Tag-uri: #miliard #banca

Julia Yonowski din Largo, aproape de Tampa, a realizat că a devenit a 615-a cea mai bogată persoană din America sâmbătă, după ce a vizitat un bancomat.

Aceasta a încercat să-și contacteze banca, pentru a o informa cu privire la eroare, dar spune că încă se chinuie să înapoieze banii proprietarului de drept.

Julia este conștientă că banii nu îi aparține și mărturisește că este disperată să scape de ei cât de curând posibil. Aceasta a sunat de câteva ori la bancă, dar până acum nu a primit niciun răspuns oficial. 

Aceasta a declarat pentru WFLA: ”Doamne, am fost oripilată. Știu că mulți oameni s-ar fi gândit că au câștigat la loterie, dar am fost îngrozită.

”Am vrut să scot 20 de dolari de la bancomat, dar am fost anunțată că voi fi taxată din cauza unui descoperit de cont”. Atunci s-a hotărât să își verifice contul și a remarcat cu stupoate că devenise miliardară peste noapte.

”Citisem povești despre oameni care au luat banii și i-au cheltuit, apoi au fost nevoiți să-i returneze, așa că nici prin cap nu mi-a trecut să fac asta. M-am speriat din cauza hackerilor”.

Este neclar care este eroarea care a transformat-o pe Julia în miliardară, dar aceasta speră ca banii să dispară din contul ei în zilele următoare. 

Foto: WFLA

related posts

Modifică setările cookies