O femeie a găsit elixirul tinereții. Nimeni nu o crede când spune câți ani are


Anna Borodina este o bloggeriță în vârstă de 56 de ani din Odessa, Ucraina, care își motivează urmăritorii de pe Instagram și TikTok să se apuce de sport. Ea consideră că anume antrenamentele sportive, pe care le practică de 20 de ani, au ajutat-o să arate mai tânără.  


 

Pentru că mulți nu au crezut-o când a spus câți ani are, femeia s-a gândit ca în filmulețele pe care le postează să scrie de fiecare dată și vârsta- 56 de ani. 

@anna_borodinaa

##возраст ##возрастнепомеха ##возрастнеглавное ##возраствсеголишьцифра ##myage ##возрастженщины ##возрастнеимеетзначения ##howoldareyou

♬ Путь домой - Дидюля

 

Anna duce un stil de viață sănătos și spune că se străduiește să ardă mai multe calorii decât consumă. Ea a început să alerge pe când avea deja 50 de ani și  crede că nu este niciodată prea târziu să-ți schimbi stilul de viață, în așa fel încât să te ajute să fii mereu în formă.  

Anna îi încurajează pe urmăritorii ei să practice acel tip de sport care le face plăcere. În opinia ei, doar acele exerciții pe care le faci de plăcere vor avea un efect pozitiv asupra organismului. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

Sursă foto: Instagram anna_borodinaa

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies