O femeie cu gura mare a devenit populară pe TikTok, după ce s-a filmat cum mănâncă. Sute de mii de oameni îi urmăresc zilnic postările


Samantha Ramsdell din Connecticut, SUA, a devenit o senzație pe TikTok, după ce a postat mai multe videoclipuri în care se laudă cu gura ei neobișnuit de mare. 


 

În trecut, Samantha auzea adesea o mulțime de ironii despre mărimea gurii ei și, din această cauză, avea o stimă de sine scăzută. Din fericire, în timp, femeia a reușit să depășească toate problemele asociate cu această particularitate a fizicului ei și să o transforme într-un atu, care să-i aducă și bani.  

@samramsdell5

Reply to @iamchristiangreen Remo’s Hawaiian pizza in Stamford is the bomb ????

♬ original sound - samramsdell5

în vârstă de 30 de ani, Samantha spune că gura ei are o lățime de 9,25 centimetri. Pentru comparație: dimensiunea medie a gurii unei femei este de aproximativ 4 centimetri lățime, iar dimensiunea gurii unei persoane care a stabilit recordul mondial este de 17 centimetri.

@samramsdell5

Reply to @josiecostello3 have lunch with me ???? apparently people hate the sound of chewing so I cut it out ##mukbang

♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

Samantha Ramsdell a dorit întotdeauna să cânte pe Broadway sau să fie actriță de comedie. În timpul pandemiei, ea a început să fie mult mai activă pe rețelele sociale și, în câteva luni, a reușit să atingă o popularitate incredibilă. În acest moment, femeia are peste 900.000 de abonați pe TikTok și susține că veniturile ei, din online, au ajuns la cel puțin 10.000 de dolari pe lună.

Sursă foto: Instagram Samantha Ramsdell

Vezi și: TikTok te învață cum să îți petreci timpul în pandemie

related posts

Modifică setările cookies