O fostă câștigătoare Miss Moscova a renunțat la creștinism pentru a deveni soție de rege. Cine e alesul


Oksana Voevodina, o rusoaică de o frumusețe răpitoare, s-a căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute cu regele arhipelagului Malaeziei și sultan al statului Kelantan.


Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a renunțat la religia creștină și s-a convertit la islam cu șase luni înainte de nuntă. Doar așa putea deveni soția sultanului Muhammad al V-lea, descendentul sultanului Ismail Petra. În vârstă de 49 de ani, actualul rege al Malaeziei a mai fost căsătorit o dată, din 2004 în 2008, însă a divorțat.

Oksana Voevodina este fiică de medic și, în 2015, a câștigat titlul Miss Moscova. Până să fie soție de rege, Oksana a lucrat ca fotomodel în China și Thailanda, scrie Daily Mail

În urma uniunii cu Tengku Muhammad Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra, cum a fost botezat actualul rege al Malaeziei, tânăra rusoaică și luat numele de Rihana Oxana Gorbatenko. Ceremonia a avut loc pe 22 noiembrie la Moscova, într-o cunoscută sală de spectacole. 

 

 

La petrecerea de nuntă a fost interzis alcoolul, iar invitații au fost serviți cu mâncăruri halal (preparatele din carne provin de la animale care nu au suferit în timpul sacrificării).

Halal înseamnă permis în limba arabă, iar singurul preparat care a lipsit de la petrecere a fost carnea de porc, interzisă de credința musulmană. 

Imedit după nuntă, noua regină a Malaeziei a renunțat la ținutele sumare și la costumele de baie și a preluat veșmintele musulmane. 

Într-un interviu pe care l-a acordat după ce a câștigat titlul Miss Moscova, în 2015, Oksana declara că vrea să înceapă o carieră în designul vestimentar. Se pare că atunci nu avea în plan să devină soție de sultan.

FULLSCREEN
O fostă câștigătoare Miss Moscova a renunțat la creștinism pentru a deveni soție de rege. Cine e alesul
  • /


related posts