O fostă iubită a prințului Harry se consideră norocoasă că relația lor a fost de scurtă durată


Florence St George, una dintre fostele iubite ale prințului Harry, a făcut câteva mărturisiri despre relația ei cu nepotul reginei Elisabeta a II-a. 


Fost model, Florence (35 de ani) s-a iubit cu prințul Harry în anul 2011. Britanica a povestit că se consideră norocoasă că relația lor a fost una de scurtă durată. 

Tânăra a explicat că nu a reușit să se obișnuiască cu toată atenția mass-media care vine la pachet atunci când îți dai întâlnire cu un prinț. 

Cei doi au fost iubiți doar două luni, potrivit Daily Mail. Florence a spus că pentru ea a fost una dintre cele mai stresante perioade din viață. “Aproape în fiecare zi apărea o poveste despre mine în ziar. Colegii mei erau “interogați” și fotografiați în fața casei mele. Îmi scot pălăria în fața celor care pot face față acestui stil de viață, dar eu am știut că nu pot”, a declarat Florence pentru Stella Magazine.

Britanica a mai spus că deși a suferit pe moment și-a dat seama că despărțirea era cea mai bună soluție. “Deși am fost tristă la acea vreme, acum mă simt norocoasă că relația n-a durat”, a adăugat Florence. 

Înainte de Harry, Florence s-a iubit doi ani cu legenda de Formula 1 Jenson Button. În prezent, britanica este căsătorită cu miliardarul Henry St George, cu care are doi copii. 

Florence a mai povestit că presiunea pe care a resimțit-o când era cu Harry i-a declanșat anxietatea, cu care “trăiește încă din adolescență”.

Mai mult, după prima sarcină, tânăra s-a luptat și cu depresia postnatală. Florence a povestit că a apelat la olărit și asta o ajută să se calmeze. Britanica confecționează oale, farfurii și alte obiecte din argilă arsă. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Hamsterul care investește în cryptomonede


related posts

Modifică setările cookies