O influenceriță din Ucraina face furori pe Instagram după ce s-a pozat nud în cadă. Modelul cu talie de viespe are 1,2 milioane de urmăritori


Influencerița Alena Omovich, supranumită și Kim Kardashian a Ucrainei, și-a surprins fanii cu o fotografie în costumul Evei. Tânăra este cunoscută printre modelele cu cea mai mică talie din showbiz-ul ucrainean.   


Alena Omovich are 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram. Recent, tânăra în vârstă de 26 de ani s-a pozat nud în cadă, spre încântarea unor fani. Mulți i-au lăudat formele, parcă sculptate, lăsându-i aproape 50.000 de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? Follow me ???? Link in Bio????????

A post shared by Alena Omovych (@alena_omovych) on

Fanii i-au lăsat și sute de comentarii. ”Ai o talie atât de frumoasă încât vrei să o îmbrățișezi și să rămâi așa”,  ”Cum se traduce tatuajul de-a lungul spatelui, te rog spune-mi?”, „Doamne, ce fotografie mișto”, „Superb, o fată atât de frumoasă”, sunt unele dintre ele. 

Alena Omovich nu ascunde faptul că a apelat la operații estetice pentru a obține silueta de viespe. Mai mult, tânăra și-a publicat pozele înainte și după anumite intervenții chirurgicale. 

Sursă foto: Instagram alena_omovych

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies