O întrece pe Kim Kardashian când vine vorba de forme voluptuoase. Kylie Jenner, apariție incendiară într-un costum de baie mini


Are doar 25 de ani, însă poate concura serios cu sora sa mai mare, Kim Kardashian, când vine vorba de formele voluptuoase. Dovada constă în ultima apariție a lui Kylie Jenner pe rețelele sociale.


Surorile Kardashian sunt cunoscute pentru silueta lor clepsidră, caracterizată printr-un bust voluminos, o talie de viespe și  șolduri mari. În timp ce Kim Kardashiana a pierdut câteva kilograme serioase și chiar s-a zvonit că și-ar fi îndepărtat implanurile mamare, întrucât a apărut în public cu un bust vizibil mai mic, sora sa, Kylie, continuă la fel de sexy.

Recent, mezina familiei a publicat pe rețelele sociale câteva fotografii la piscina, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, impresionând cu silueta să sculptată. Modul în care arată este cu atât mai uimitor având în vedere că tânăra a trecut deja prin două sarcini

De aceeași părere au fost și fanii lui Kylie Jenner, fotografiile strângând în doar 14 ore peste 6 milioane de aprecieri, precum și numeroase comentarii.

"Ce corp", "Arăți din ce în ce mai mult cu Mia Khalifa", "Ce corp superb".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies