O luptătoare UFC, dezvăluiri inedite: „Mi-am plătit mașina și chiria cu banii din OnlyFans”


Jessica Andrade, o braziliancă de 29 de ani care este luptătoare UFC și a fost campioană la categoria pai, și-a surprins recent fanii.


Sportiva a dezvăluit în cadrul unui interviu că și-a făcut cont pe OnlyFans și că a ajuns să câștige mai mulți bani din celebra platformă dedicată adulților. Jessica Andrade a afirmat că pozele nud sunt postate doar contra cost, însă chiar și așa unele au ajuns la liber pe internet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Andrade (@jessicammapro)

„Sunt doar patru sau cinci care au apărut pe net. Nu m-am supărat, pentru că mi-am imaginat că așa se va întâmpla. Știam că se va afla. A fost amuzant, pentru că lumea a făcut multe glume. Corpul meu nu va fi frumos pentru toată viața. Trebuie să ne bucurăm de el cât e frumos. Nimeni n-o să vrea să-l vadă mai târziu. Mai bine o fac acum. Mi-am plătit mașina și chiria în avans pe 6-7 luni. Nici nu mi-am folosit banii primiți la ultima luptă. Am putut să-mi ajut familia, să plătesc facturile în Brazilia cu banii obținuți din OnlyFans. E plăcut să îți verifici contul bancar și să vezi că banii sunt încă acolo. Mi-am cumpărat foarte multe. Oamenii cred că este doar pornografie pe OnlyFans. Dar este o platformă în care îți arăți viața de zi cu zi, luptele tale, ceea ce faci. Sunt foarte fericită”, a spus Jessica Andrade.

Potrivit site-urilor de specialitate, ultima luptă pe care a avut-o sportiva din Brazilia a fost în luna aprilie, iar suma pentru care s-a luptat a fost aproximativ 130.000 de dolari.

related posts

Modifică setările cookies